Un concert diferent al Café Comercial

Aquest any 2019 ha començat de la millor manera per nosaltres: amb música! El passat 14 de gener vam tocar al cicle The London Music N1ghts que organitza La Fonoteca al Café Comercial de Madrid, amb el patrocini de la ginebra London No. 1.

Va ser una experiència diferent però estimulant, ja que el públic podia gaudir d’un refrigeri durant la vetllada i, a més a més, el teníem molt aprop nostre. Per a l’ocasió, vam dissenyar un programa que tenia la ciutat de Madrid i els feliços anys vint com a fil conductor. D’aquesta manera, vem interpretar obres de Françaix, Haydn, Toldrà i Falla. Aquí podeu veure algunes imatges del concert, realitzades per José S. Gutiérrez:

El programa va tenir una acollida fantàstica per part del públic i de la crítica. Aquí a sota podeu llegir les dues crítiques que es van publicar a Scherzo i a Ritmo:

Crítica a Ritmo (Blanca Gutiérrez)

Crítica a Scherzo (Michael Thallium)

Kebyart guanya l'Orpheus Swiss Chamber Music Competition!

Estem molt contents de poder anunciar-vos que acabem de rebre el primer guardó internacional d’aquesta nova aventura europea!

Hem rebut el primer premi a l’Orpheus Swiss Chamber Music Competition 2018, que va tenir lloc els dies 24 i 25 de novembre a Neuchâtel (Suïssa).

El premi consisteix en una important dotació econòmica, així com la nostra participació al dos festivals, el Swiss Chamber Music Festival d’Adelboden i el Musikdorf Ernen, que es duran a terme durant el setembre de 2019.

A més a més, un jove compositor suís escriurà una peça per a nosaltres, comissionada per la fundació cultural Pro Helvetia.

Moltes gràcies a tots!

46761011_2283970764959864_6084976933303484416_o.jpg