Kebyart & Dénes Várjon: ST/ART PROJECT

19486EDA-AB48-4B6A-8E64-5F45030C9B85-628-00000087CE6DEE50.jpeg

"Un espai durant uns dies per experimentar, conèixer-se, aprendre els uns dels altres, desafiar i créixer junts, en assajos i concerts."

Així defineix Tobias Schabenberger, membre de la Jürg Müller-Stiftung el projecte ST / ART. Un projecte sostingut per aquesta fundació conjuntament amb RHL Foundation i que es durà a terme el proper mes de novembre.

Aquestes dues fundacions han decidit apostar pel nostre quartet i fer-nos partícips de l'edició d'aquest any amb la intenció d'internacionalitzar la nostra carrera. Per a això, el projecte ST / ART convida a un músic de reconeguda trajectòria que treballa amb una jove agrupació emergent durant quatre dies.

Així, durant aquest lapse de temps, tindrem l'oportunitat de créixer amb el prestigiós concertista Dénes Várjon (Budapest, 1951). Aquest pianista, que va estudiar amb György Kurtág, Ferenc Rados o Sir András Schiff entre d'altres, comparteix regularment escenari amb Steven Isserlis, Miklós Perényi, Tabea Zimmerman o Jörg Widmann. Els assajos es duran a terme a la Musik Akademie Basel i estaran oberts als estudiants i el públic en general.

El projecte culminarà en un concert, el dia 27 de novembre a les 18h, a la Grosser Saal de la Musik Akademie Basel. L'entrada serà lliure i en el programa escoltarem obres de Pietro Locatelli, Peter Eötvös i el quintet per a cordes de Robert Schumann, amb el propi Dénes al piano i nosaltres com a quartet de corda.

Desitjant trobar-vos a les classes i el concert final!

Kebyart Ensemble