Llançament de nou disc el proper 22 d'abril de 2022!

Kebyart_04©IGOR+STUDIO_high.jpeg

Comunicat de premsa: LINN ES COMPLAU D'ANUNCIAR UNA NOVA ASSOCIACIÓ AMB KEBYART, ECHO RISING STARS 2021/22

El jove i enèrgic conjunt espanyol, compost per quatre talentosos saxofonistes, presenta 'Lectures Différentes'. Per a la seva primera gravació, el grup ha arranjat obres de l'repertori estàndard, creant lectures noves i refrescants.

L'àlbum es gravarà a l'octubre i novembre de 2021 a Espanya i sortirà a la venda el 22 d'abril de 2022 per acompanyar la gira de el grup per les sales més prestigioses d'Europa com a part de el programa ECHO Rising Stars.

Diu Kebyart:

"Kebyart està molt emocionat d'unir forces amb Linn Records, un segell que és sinònim d'excel·lència. Compartim la passió de Linn pel so d'alta qualitat i l'eclecticisme musical. També estem orgullosos de formar part de la família Outhere Music, al costat d'altres artistes als quals sempre hem admirat molt.

El concepte de 'Lectures Différentes' està pres del quartet de saxòfons de Peter Eötvös, i d'alguna manera està present en tot el nostre àlbum: des de Pulcinella, que és la visió personal de Stravinsky de la música del segle XVIII, fins a les harmonitzacions del conegut poeta espanyol Federico García Lorca d'algunes cançons populars espanyoles - presentades aquí en una versió fresca pel jove compositor mallorquí Joan Pérez-Villegas.

Per trencar els límits del saxo, ens agrada anar més enllà de l'origen de l'instrument (mitjan el segle XIX) i proposar noves formes de veure certes obres del passat. Aquest és l'objectiu de la nostra transcripció del Quartet de corda Op. 33 nº 3 de Haydn, també inclòs aquí.

Per concloure l'àlbum, proposem dos petits tracks sorpresa ... "

Repertori de l'àlbum:

IGOR STRAVINSKY Pulcinella (arr. Kebyart)

PETER EÖTVÖS Lectures Différentes

JOSEPH HAYDN Quartet de corda Op. 33 nº 3 (arr. Kebyart)

JOAN PÉREZ-VILLEGAS / FEDERICO GARCÍA LORCA Solo el misterio (de Cançons antigues espanyoles)