Ja és aquí el nostre primer videoclip!

“Us imagineu a quatre saxofons en una Schubertiada? Aquest és una història de música clàssica, Schubert i amor entre els segles XIX i XXI “— Kebyart Ensemble

Avui, coincidint amb l’aniversari de Franz Schubert, fem públic el nostre primer videoclip, Schubertiade, amb la vocació de realitzar una obra artística fora del convencional, a mig camí entre un vídeo musical i un curtmetratge. Amb la producció de Qué Rico Mambo, direcció de Roger Comella, i amb la feina  d’un equip de més de quaranta persones, Schubertiade, surt avui amb l’objectiu de difondre el nostre projecte més enllà de les fronteres habituals de la música clàssica.

L’Adagio del desè quartet per a cordes de Schubert, escrit l’any 1813, és una música amb un gran component dramàtic que engloba l’essència del videoclip, convidant a reflexionar mitjançant la contraposició d’elements de la nostra època amb el segle XIX.

Mira’l aquí:

El procés de gravació va ser una experiència d’allò més fascinant per a nosaltres. Per primera vegada ens veiem enmig d’un set de rodatge amb un equip artístic increïble. Van ser dos dies molt intensos dels quals us en deixem a continuació algunes fotografies: